Meksikietiškos dešrelės

Meksikietiškos dešrelės

Dešrelės, keptos ant laužo, nėra mano pačios mėgiamiausios, todėl ieškojau, kaip jas pagaminti įdomiau. Ir štai:

reikia:
šviežių mėsos dešrelių
kukurūzų traškučių
aštraus pomidorų padažo
tarkuoto sūrio

Gaminsim šitaip:

kukurūzų traškučius sutrupinam.
Ant laužo iškepam dešreles.
Greitai prapjaunam, grūdam vidun traškučius [lengviausia tai daryt dviese: vienas laiko “praskėstą” dešrelę, kitas deda vidun traškučius], pilam padažiuko, dedam tarkuoto sūrio. Viską reikia daryt greitai, tada sūris spėja išsilydyt nuo dešrelių karščio. Man, deja, taip nepavyko, todėl teko patiekalą dar pašildyti mikrobangėj.
Kai sūris išsilydo, galima ragauti.
Skanaus :)
Šaltinis: Darbštuolės žurnaliukas “Laužo kepsniai”
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*