Gaivios salotos su rūkytais kalmarais

Gaivios salotos su rūkytais kalmarais

Paprastos ir gaivios salotos.

Reikia:
Iceberg salotos
Pomidoro
Raudono svogūno
Rūkytų kalmarų filė
Citrinos
Džiovintų raudonėlių
Juodųjų alyvuogių

Gaminimas dar paprastesnis:
Salotos lapus suplėšom į sudedam į lėkštę. Pomidorą supjaustom ir sudedam ant salotų. Supjaustom svogūną, išdėliojam ant pomidorų, supjaustom kalmarų filė, sudedam ant pomidorų, uždedam porą alyvuogių. Viską lengvai pašlakstom citrinų sultimis, pabarstom raudonėliais.
Patiekiau su padažu iš majonezo ir citrinų sulčių ir prancūzišku batonu.

Skanaus!

 

 

Share

2 Responses »

  1. Ragavau tik keptuvėje keptų kalmarų ir šviežių – nesužavėjo, kažkoks riebus-nei-tai-lašinys reikalas. Gal išrūkius jis daug geresnis? Va man mįslę uždavei, ieškosiu – ragausiu. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*