Aštrūs skrudinti migdolai

Jau pats pavadinimas pasako, kas ir kaip čia bus :))
Niekaip nesuprantu, kaip anksčiau nesusiprotėjau pasigaminti tokio paprasto ir puikaus gėrio. Na, geriau vėliau, nei niekad.

O reikės tik:
migdolų [naudojau su luobelėmis]
aliejaus
druskos, uoginės paprikos miltelių

Migdolus užpilti verdančiu vandeniu ir palaikyti keletą minučių. Po to luobelės lengvai nusiims. Tą ir reikia padaryti.
Keptuvėj įkaitinti porą šaukštelių aliejaus [naudojau žemės riešutų], suberti migdolus. Kepinti ant vidutinės ugnies kol gražiai apskrus. Tuomet pagardinti druskyte ir paprika [pagal skonį]. Darkart permaišyt. Viskas.

Skanaus :)

Šaltinis: „500 užkandžių“

Parašykite komentarą