O jai pasigamint reikėjo:
vienos vištos krūtinėlės filė
nedidelio ananaso
pusės stiklinės ananasų sulčių
kiek daugiau nei pusę stiklinės vištienos sultinio
nedidelio svogūno
šaukštelio kardamono, šiek tiek druskos, pipirų
poros šaukštų sviesto [vieno vištos apkepimui ir kito padažui]
vienos citrinos tarkuotos žievelės
šviežių mėtų lapelių
Gaminam šitaip:
Dubenėly sumaišom kardamoną, druską, pipirus, citrinos žieveles. Šiuo mišiniu įtrinam vištieną. Keptuvėj įkaitinam šaukštą sviesto, jame apkepam smulkintą svogūną. Kai šis paruduoja, dedam vištieną, nedideliais kubeliais pjaustytą ananasą. Kepam ~5min, kol iš visų pusių vištiena apskrunda. Tuomet supilam ananasų sultis, sultinį ir užverdam. Kai tai atsitinka, vištieną išimam į lėkštę, uždengiam dangčiu. Į padažą [būsimą :) ] dedam šaukštą sviesto, verdam, kol nugaruoja kiek skysčio, pabaigoj dedam mėtų lapelius. Paverdam dar minutę, užpilam padažą ant vištienos. Labai tinka su ryžiais. Niam :)
Skanaus, mielieji! :)
Idėjos šaltinis: čia.