Kreminis voveraičių padažas

SAMSUNG CSC

Turbūt visi žino tradicinį grybų padažą su grietine ir svogūnais. Šis, nors ir tik šiek tiek kitoks, bet man tikrai patiko. Tirštas, kreminis, sodraus skonio. Labai skanu su virtomis bulvėmis, bet galima patiekti ir prie kitų patiekalų – puikiai tiks kaip padažas (ar net garnyras!) prie žuvies ar mėsos patiekalų.

Reikia:
~300-350 g. voveraičių
1 didesnio svogūno
100 ml. riebios grietinėlės
50 g. lydyto sūrelio
šiek tiek aliejaus ar sviesto kepimui
pipirų, druskos pagal skonį

Gaminam:
Voveraites 5 min. apvirti. Svogūną susmulkinti, pakepinti kelias minutes minutes aliejuje ar svieste, sudėti apvirtas voveraites. Supilti grietinėlę, dėti lydytą sūrelį, suberti prieskonius ir šiek tiek pakepinti, kol padažas sutirštės. Viskas – greita ir gardu.

Skanaus!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Parašykite komentarą