Kiaulienos kepsneliai su karamelizuota apelsinų džemo plutele ir ananasais.
Reikia:
kiaulienos sprandinės (galima naudoti ir kitokią mėsą, bet ši, kiek bandėm, tiko labiausiai) – tiek, kiek norite kepsnelių
konservuotų ananasų (pjaustytų žiedeliais) – tiek, kiek bus kepsnelių
keleto šaukštų apelsinų džemo
pipirų, druskos pagal skonį
aliejaus kepimui
Gaminimas:
Mėsą supjaustyti nestorais kepsnelių dydžio gabaliukais (pusės delno-delno dydžio). Užberti šiek tiek druskos, pipirų. Užtepti šiek tiek apelsinų džemo.
Keptuvėje įkaitinti aliejų, kepsnelius iš abiejų pusė apkepti, kol gražiai apskrunda.
Ananasus aptepti džemu, taip pat apkepti keptuvėje, kurioje kepė kepsneliai.
Skanaus!