Labai paprasta populiaraus Čili troškinio – sriubos variacija. Kai šaldytuve lieka įvairių likučių, galima juos panaudoti ir šitaip :)
Vėlgi, skonis ir vaizdas prasilenkia, tačiau ką padarysi?
Šiam troškinukui naudojau:
Kiek daugiau nei 200g maltos jautienos
maža skardinę konservuotų pomidorų [naudojau naminius]
papriką
du mažus konservuotus čili pipiriukus
skardinę konservuotų avinžirnių
kelis šaukštus pomidorų padažo
pipiriukų, druskos
sūrio
Gaminimas paprastas:
Keptuvėj su šiek tiek aliejaus apkepam maltą jautieną, pridedam kubeliais pjaustytą papriką, pomidorus, avinžirnius, pomidorų padažą, druskytę, pipiriukus. Viską troškinam gal 20min. Vėliau įtarkuojam sūrio pagal skonį, išmaišom ir patiekiam.