Čili troškinys su avinžirniais

Labai paprasta populiaraus Čili troškinio – sriubos variacija. Kai šaldytuve lieka įvairių likučių, galima juos panaudoti ir šitaip :)
Vėlgi, skonis ir vaizdas prasilenkia, tačiau ką padarysi?

Šiam troškinukui naudojau:
Kiek daugiau nei 200g maltos jautienos
maža skardinę konservuotų pomidorų [naudojau naminius]
papriką
du mažus konservuotus čili pipiriukus
skardinę konservuotų avinžirnių
kelis šaukštus pomidorų padažo
pipiriukų, druskos
sūrio

Gaminimas paprastas:
Keptuvėj su šiek tiek aliejaus apkepam maltą jautieną, pridedam kubeliais pjaustytą papriką, pomidorus, avinžirnius, pomidorų padažą, druskytę, pipiriukus. Viską troškinam gal 20min. Vėliau įtarkuojam sūrio pagal skonį, išmaišom ir patiekiam.

Skanaus!

Parašykite komentarą