Barbekiu vištiena

Barbekiu vištiena (su rudo cukraus-balzamiko-medaus barbekiu padažu). Pasigaminus padažą, tokią vištieną galima kepti ant laužo arba padažą tiesiog naudoti prie mėsos. Taip, padažą pasiruošti užtrunka, bet išeiga tikrai nemaža ir galima laikyti ilgai (paruoštuose, iškaitintuose stiklainiuose) arba bent keletą dienų… Read moreBarbekiu vištiena

Žuvies kepsneliai su riešutų plutele

Nesudėtingai paruošiama ir gardu. Su traškia riešutų plutele. Reikia: 500 g. žuvies filė (naudojau šaldytą jūrinių lydekų filė) 100 g. graikinių riešutų 50 g. džiūvėsėlių 1 vnt. kiaušinio poros skiltelių česnako tarkuotos citrinos žievelės mėgiamų prieskonių pagal skonį citrinos sulčių… Read moreŽuvies kepsneliai su riešutų plutele

Ananasų – melionų šerbetas

Labai nesudėtingai paruošiamas, labai gaivus, labai labai kvapnus,labai skanus, lengvas užkandis. Kaip tik tokio norisi orams vis šiltėjant. Reikia (proporcijas derinkite pagal skonį): Konservuotų ar šviežių ananasų Melionų Jei trūksta saldumo – cukraus Gaminimas: Norimus vaisius sutrinti blenderiu ar kokteiliu… Read moreAnanasų – melionų šerbetas

Šokoladinis pyragas su spanguolėmis

Šokoladinis (labai) pyragas (o gal greičiau tarta) su spanguolių rūgštele. Labai skanus ir sotus. Reikia: Pagrindui: 50g. cukraus 200 g. avižinių dribsnių 170 g. miltų 90 g. lydyto sviesto Įdarui: 55 g. riebios grietinėlės 60 g. sviesto 275 g. juodo… Read moreŠokoladinis pyragas su spanguolėmis